ʻO Yantai WEIXIANG hydraulic concrete pulverizer, e hoʻoponopono i nā pilikia no ʻoe.

ʻO Yantai WEIXIANG hydraulic concrete pulverizer, e hoʻoponopono i nā pilikia no ʻoe.

ʻO ka excavator pulverizer ka inoa o ka pulverizer, hydraulic pulverizer, rock crusher, hydraulic crusher, a me nā mea'ē aʻe,ʻo ia ka mea kūpono no ka hoʻopauʻana i ke kula kiʻekiʻe, ua hoʻolālāʻia e mālama pono i nā hana hoʻohaʻahaʻa a me / a kiʻekiʻe paha, ka hana o ka ho'ēmi a me ka'āpana o ka ʻO nā mea i wāwahi ʻia he mea pono loa ia i mea e hoʻomaʻamaʻa ai i ka hoʻokuʻu ʻia a me ka hana hou ʻana, e hoʻokaʻawale i ka hoʻoikaika hao i loko o ke kaʻa.

nūhou1

Loaʻa nā noi nui:
* Ke kūkulu ʻana a me ka hoʻopau ʻana (C&D) hana hou / hoʻokaʻawale
* Hana hou ʻana i ka lāʻau
* Hoʻohiolo kālepa
* Ka hoʻokaʻawale ʻana i ke kaʻa mai ka rebar

Hoʻokumu ʻia ka Hydraulic pulverizer me ke kino, hydraulic cylinder, movable jaw a me ka iwi ā paʻa.Hāʻawi ka ʻōnaehana hydraulic waho i ke kaomi hydraulic no ka cylinder hydraulic e hana i ka iwi movable a me ka iwi ā paʻa e wehe a kokoke e hoʻokō i ka hopena o nā mea ʻokiʻoki, e hopena nā mea hana i ke kūlana mau a maʻamau.

ʻO kekahi hoʻolālā kūʻokoʻa no ka hydraulic pulverizer me ka magnet, ma hope o ka ʻoki ʻana i ke kaʻa, ke ʻoki ʻana i ka pahu kila, hiki i ka magnet ke kiʻi i nā ʻōpala kila ma ke kahua hana, a neʻe a hoʻokumu i ia mea.

Hiki i nā pulverizers hydraulic ke hoʻokomo i ka excavator 3-35Ton, ke kikowaena magnet mai 300mm a 600mm, hiki ke hāpai i nā mea kila 3-5ton, 12V / 24V pilina pili, ua hoʻokomo ʻia ka pahu mana uila, ʻoi aku ka maʻalahi no nā hana hoʻopau.

Aia nā ʻano 2 i loaʻa, ʻano paʻa a me ke ʻano rotating, hiki iā mākou ke hana i ka hydraulic crusher pulverizer e like me kāu mau koi.

Hiki ke kau ʻia ma luna o ka excavator pololei a i ʻole me ka hitch wikiwiki
ʻO nā pine a pau ka mālama wela, ka paʻakikī a me ka hoʻoulu ʻana, me ka nipple momona,
ʻoi aku ka lōʻihi.

Nā lako maʻamau no ka pulverizer maʻamau, me 2 mau ʻaila hinu, a me hoʻokahi pahu mea hana.

Mākēneki pulverizer: me 2pcs hydraulic hoses, hoʻokahi pahu pahu mea hana, hoʻokahi pahu hoʻomalu uila, hoʻokahi pahu wāwae wāwae.

E hoʻopiha ʻia ka Pulverizer me ka pahu lāʻau.

ʻO mākou ka mea hana loea o nā mea hoʻopili excavator no 10 mau makahiki, hana maʻamau & OEM i loaʻa, e kali ana i kāu nīnau.


Ka manawa hoʻouna: Sep-17-2022